This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FRI FRAKT ÖVER 499 KR.

Om oss

SKAPARNA
 
Patches & Pins grundades av Rasmus som är en av grundarna till SQRTN / The Great Norrlands och Andreas en av appertiff´s skapare med sina passioner för kepsar, mössor och accessoarer. När dom såg att deras kunder de klassiska oberoende skate-, snow- streetwear butikerna var tvungen att lägga ned sin verksamhet en efter en. På grund av lägre efterfrågan på deras produkter, höga lagervärden och sjunkande marginaler frågade dom runt hur marknaden såg ut? Svaret de ofta fick var att butikerna överlevde på att sälja accessoarer i form av kepsar, mössor och andra tillbehör medans de tyngre produktgrupperna som hårdvara, ytterplagg och skor drog ändå ned butiken.

PATCHES & PINS SOM MARKBUTIK

Vi beslutade oss för att ta tag i det vi brinner för, kreativt skapande i from av kepsar, mössor och accessoarer och 2017 stod den första Patches & Pins butiken klar i Sundsvalls Birsta City. Här vill vi displaya kepsar och accessoarer i en kreativ workshop miljö. Idag har vi 4 butiker i Gävle, Sundsvall, Östersund och Umeå Här finner ni inte bara det bästa standardsortimentet från de största kepsvarumärkena, utan även limiterade samarbeten som ni endast hittar exklusivt hos oss.
UMEÅ  
   
    

PATCHES & PINS SOM E-HANDEL

Här på patchesandpins.se utstrålar vi samma kreativa aura som vi har i våra butiker, genom att alltid ha det senaste och hetaste från alla våra leverantörer ger vi dig ett stort utvalt sortiment på kepsar, accessoarer och kläder som får plats i din ficka och alltid är öppet. 


Vi värdesätter alla våra kunder därför strävar vi mot att ha bäst service, vi är alltid redo att hjälpa dig vid eventuella frågor och funderingar på både mail och telefon.

VARUMÄRKEN

I våra butiker laborerar vi kreativt med nytänkande och passion i from av två egna varumärken Capút och Penumbra. På Capút fokuserar på kepsar i en tidlös bredare bas men också limiterade mindre släpp. Här arbetar vi för spännande samarbeten med andra varmuärken med samma kreativa syn på kepsar samt accessoarer. Penumbra är ett renodlat varumärke där vi får leka med våran fantasi inom solglasögon som en accessoar som inte bara ska skydda mot sol utan även se bra ut.

Varukorg

FRI FRAKT TILL OMBUD! Du är 499 kr från att få fri frakt.
No more products available for purchase