FRI FRAKT TILL OMBUD INOM SVERIGE!
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
   Total

   Vi Söker Vice Butikschef/säljare till Patches & Pins Birsta

   Vi söker ny Vice Butikschef till vår butik på Birsta City, bli en del av vårt glada gäng!

   För oss är det viktigt att du är driven, noggrann och strukturerad då det är du som har bäst koll på den dagliga driften i butiken i Sundsvall.

   Vi värdesätter god kommunikation med butikschefen och ditt team.

   Du kommer i första läget arbeta med försäljning samt kommer ansvara för att beställa hem varor i säsong och assistera vid planerade aktiviteter. En hel del av arbetet kommer ske på egen hand med hjälp av butikschefen vilket ställer krav på förmågan att jobba självständigt och ta egna initiativ.

   Vi ser gärna att du tidigare jobbat som säljare och nu är redo för nya utmaningar och vill växa tillsammans med oss. Tidigare ledarskapserfarenheter är meriterande men inget krav.

   Det viktigaste för oss är nyfikenheten och drivet att utvecklas så tveka inte att söka då vi värderar din personlighet högt!

   Du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta både med personalen i Sundsvallsbutiken samt med våra två andra butiker för att skapa en trivsam arbetsmiljö inom kedjan i stort. Vi värdesätter fingertoppkänsla för rådande trender och mode inom streetwear och de subkulturer som hör modet till.

   Tjänsten är deltid på 70% och är förlagd på både förmiddag, kvällar samt helger (schemalagd varannan helg). Start på tjänsten sker under augusti 2021 eller enligt överenskommelse. Lönen sätts utifrån rådande kollektivavtal.  

   Mejla din ansökan till Moa@patchesandpins.se märk ditt mejl med ”jobbansökan Birsta”. Urval sker löpande.